x
Empty

Help en organiseer

Helpen kan door een ludieke actie te organiseren! Zet een estafetteloop uit en verzamel sponsoren of zamel geld in tijdens een originele actie op school; er is van alles mogelijk! Het verzamelde bedrag kan worden overgemaakt op deze site met iDeal.

Inspiratie opdoen?

Eerder al werd geld bijeengebracht door middel van:

Een sportevenement!
Sporten kan niet zonder water. Organiseer een sportieve actie zodat meer mensen in ontwikkelingslanden kunnen beschikken over schoon water. Bijvoorbeeld door samen met de sportschool een Zumba-marathon te organiseren of door zelf mee te lopen met een marathon. Laat familieleden, vrienden en collega’s jouw actie sponsoren en schenk de opbrengst aan Water for Life.

Een veiling!
Kunst in huis of bekend met kunstenaars die hun werk weg willen geven? Organiseer dan een veiling en schenk de opbrengst aan Water for Life. Bel met de lokale krant om aandacht voor het evenement te krijgen. Bel ook met bedrijven in de buurt, vaak willen ze helpen door bijvoorbeeld spullen te geven om te veilen.

Een jubileum!
In een mensenleven zijn er veel momenten die de moeite waard zijn om te vieren. Het geven van cadeaus en bloemen hoort daarbij. Vraag in plaats daarvan om een gift voor Water for Life.

Wij helpen je graag bij het organiseren van een actie. Zo kunnen we zorgen voor ondersteunend materiaal en informatie. Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Uw actie aanmelden