x
Empty

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Steun Water for Life en geef invulling aan uw MVO-beleid

Wie maatschappelijk verantwoord onderneemt, doet iets belangrijks voor de wereld en zorgt tegelijkertijd voor meerwaarde voor de eigen organisatie. Een mooie combinatie. Met steun aan Water for Life geeft u concreet invulling aan uw MVO-beleid. Met direct resultaat! Ruim 884 miljoen mensen wereldwijd hebben nog steeds geen toegang tot betrouwbaar drinkwater. Bovendien missen 2,4 miljard mensen goede sanitaire voorzieningen. Water for Life helpt en draagt actief bij aan het oplossen van de wereldwaterproblematiek – een van de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Doet u mee met uw organisatie?

Waarom Water for Life?
Nederlandse drinkwaterbedrijven zijn initiatiefnemers van Water for Life. Zij behoren met hun kennis en kunde tot de top van de wereld waar het gaat om drinkwaterzuivering en -levering. Daarom delen ze hun kennis met lokale waterbedrijven in ontwikkelingslanden. Naast hulp in de bedrijfsvoering is er ook concrete hulp nodig om mensen in arme en afgelegen gebieden van drinkwater te voorzien. Met geld van Water for Life worden kleinschalige drinkwaterprojecten gerealiseerd in diverse landen in Afrika en Azië. Van drinkwaterputten en -leidingen tot kiosken. Sinds de start van Water for Life in 2004 zijn – dankzij de steun van donateurs – al meer dan 1,2 miljoen mensen in onder meer Ghana, Mozambique, Bangladesh, Kenia, Ethiopië, Malawi en de Filipijnen geholpen. Maar er zijn nog veel meer mensen die toegang tot schoon drinkwater nodig hebben. En daarmee onze en uw hulp.

Met Water for Life kunt u uw MVO-beleid een concreet gezicht geven, op een manier die past bij uw organisatie. Graag gaan wij partnerschappen aan met organisaties. Naast dat u actief bijdraagt aan een heel belangrijk thema – drinkwatervoorziening voor iedereen – krijgt u een op maat tegenprestatie. Denk aan vermelding op onze website, aandacht via social media en gezamenlijke (publiciteits)acties. Diverse organisaties gingen u al voor. Van grote bedrijven die een deel van hun MVO-budget hiervoor inzetten of het kerstgeschenk doneren, tot horeca die voor elke karaf kraanwater op tafel een donatie voor Water for Life vraagt. De mogelijkheden zijn legio.

Wilt u een samenwerking aangaan of heeft u vragen of ideeën? Neem dan contact op via MVO@waterforlife.nl, dan denken wij graag met u mee!