x
Empty

Nieuws

Terug

4.000 euro voor kraanwater, dankzij de DoelCie!

Het gezelschap ‘praktische studies’ van de TU Delft had dit jaar voor het eerst een Goede Doelen Commissie. Water for Life was dit jaar aangewezen als het goede doel en dit was een groot succes!

De DoelCie heeft niet alleen een groot bedrag opgehaald voor Water for Life, maar ook onder de aandacht gebracht dat 884 miljoen mensen nog geen toegang hebben tot kraanwater.

Hoe?

Er waren verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder het jaarlijkse sportevenement waar deelnemers konden schieten op ‘het goede doel’. Met Valentijnsdag werd er een rozenactie georganiseerd waarvan de opbrengst naar Water for Life ging. En afgelopen woensdag werd er een benefietdiner georganiseerd. Tijdens dit diner konden bedrijven in gesprek gaan met de Bachelor en Master Civiele techniek studenten.

Met deze activiteiten is maar liefst € 4.000 euro opgehaald! Met dit geld kunnen we 1.000 van de 5.500 huishoudens in twee arme wijken, Mecanagro en Goto in Mozambique aansluiten. In totaal legt Water for Life daar ook nog eens 11,5 km distributienetwerk aan. Hierdoor hebben de 28.000 mensen die hier wonen straks gewoon water uit de kraan!

DoelCie, namens Water for Life: Bedankt!

Terug naar nieuwsoverzicht

Laatste nieuwsberichten