x
Empty

Nieuws

Terug

Tags:

Cees Kant Stichting is de eerste officiële ‘Vriend van Water for Life’

De Cees Kant Stichting uit Arnhem is sinds 1 december 2018 een ‘Vriend van Water for Life’. Daarmee is de Cees Kant Stichting de eerste officiële vriend van het Kraanwaterfonds.

De Cees Kant Stichting is in 2007 opgericht door Kees, vader van Cees Kant die op 3 oktober 2004 om het leven kwam bij een (onnodig) eenzijdig verkeersongeluk. Kees: “Cees had een leven met een doel. Nog niet vastomlijnd, maar zeker een doel. Als herinnering aan dit mooie mens hebben mijn vrouw en ik de ‘Cees Kant Stichting’ opgericht. Om de herinnering aan hem levend te houden is het doel van de stichting: Een steuntje in de rug, een (tijdelijk) helpende hand om mensen in de gelegenheid te stellen de leefomstandigheden te verbeteren en hun idealen te verwezenlijken.”

Sinds 1 december 2018 is het mogelijk om vriend te worden van Kraanwaterfonds Water for Life. Dat houdt in dat u zich door een gift of donatie 1 jaar lang vriend mag noemen van Water for Life; u kiest een project waaraan u wilt bijdragen, Water for Life levert u promotiematerialen en publiceert artikelen en uw logo op de website en social media kanalen.

Wilt u ook Vriend worden van Water for Life? Kijk dan op de website www.waterforlife.nl en doe mee! Dat kan al voor 5 cent per dag.

Terug naar nieuwsoverzicht

Laatste nieuwsberichten