x
Empty

Nieuws

Terug

Charity Challenge Delta Electronics EMEA levert € 2.899 op

Oudhollandse spelletjes spelen met een internationaal publiek. Dat was de ludieke invulling van de Charity Challenge die als onderdeel van het 30-jarig jubileum van Delta Electronics EMEA op 4 december werd georganiseerd. Delta Electronics EMEA is wereldmarktleider op het gebied van systemen voor energievoorziening. De verdiende liters water zijn gedoneerd aan Water for Life.

Delta Electronics EMEA is wereldleider op het gebied van systemen en energievoorziening. Het bedrijf draagt graag bij aan een goede toekomst voor iedereen. Daarom werd in samenwerking met marketingbureau Ace Creations de Charity Challenge georganiseerd tijdens de partnerbijeenkomst die in het teken stond van het 30-jarig bestaan van Delta Electronics EMEA.

Hints
Twintig teams van tien personen namen het tegen elkaar op. De teams speelden onder meer hints, bouwden een Jenga toren en gingen met zijn allen op lange ski’s de zaal door. Door slim samen te werken, konden de teamleden punten verdienen die zijn omgezet in liters water.

Water voor 11.240 mensen
In totaal werd € 2.899 bij elkaar gespeeld. Dit bedrag wordt volledig ingezet voor een nieuw project in Nakuru, Kenia. Door onder meer de aanleg van 53 kilometer waterleidingnetwerk, de installatie van een drinkwateropslagtank van 225 liter, de constructie van 50 gedeelde wateraansluitingen en het promoten van 780 huisaansluitingen, hebben straks naar schatting 11.240 mensen in Nakuru toegang tot schoon en veilig drinkwater.

Terug naar nieuwsoverzicht

Laatste nieuwsberichten