x
Empty

Nieuws

Terug

Tags:

Happy Tosti Deventer doneert ieder verkocht groot glas kraanwater aan Water for Life

Lunchrestaurant Happy Tosti Deventer is onlangs gestopt met de verkoop van flesjes ‘plat water’ (water zonder koolzuur). Redenen hiervoor zijn duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en het kraanwater dat in Nederland van goede kwaliteit is.

In het kader van MVO doneert Happy Tosti Deventer ieder verkocht groot glas kraanwater van € 1,- aan Water For Life. Eind 2019 maakt Happy Tosti Deventer bekend hoeveel zij doneren aan Water for Life.

Happy Tosti is het sociale lunchrestaurant waar iedereen vrolijk van wordt. De medemerkers staan bekend als ‘Happy Heroes’ met een arbeidsbeperking en serveren de lekkerste tosti’s. Happy Tosti Deventer streeft ernaar om een 100% kloppend bedrijf te zijn door keuzes te maken die goed zijn voor mens en milieu, door bijvoorbeeld producten te gebruiken met een duurzame herkomst, te streven naar een minimale voedselverspilling en gebruik te maken van zo weinig mogelijk verpakkingsmaterialen.

Wil jij ook helpen? Kijk dan op www.waterforlife.nl/help-helpen/ of neem contact op via info@waterforlife.nl of via telefoonnummer 088 – 8847991.

Happy Tosti Deventer
Terug naar nieuwsoverzicht

Laatste nieuwsberichten