x
Empty

Nieuws

Terug

Tags:

Happy Tosti Deventer draagt met bijdrage aan Water for Life bij aan kraanwater wereldwijd

Happy Tosti Deventer heeft onlangs een cheque overhandigd met een bedrag van 606 euro aan Water for Life. Happy Tosti Deventer verkocht in een half jaar tijd 606 grote glazen kraanwater van 1 euro en doneerde dit bedrag aan Water for Life. Een mooi bedrag, waarmee wij nog meer mensen toegang kunnen geven tot water en/of sanitatie in landen waar kraanwater niet zo vanzelfsprekend is. De cheque is op 4 maart 2020 door Roel van der Vegt – franchisenemer van Happy Tosti Deventer – overhandigd aan Marco Schouten – directeur Water for Life.

Lunchrestaurant Happy Tosti Deventer is sinds 1 juli 2019 gestopt met het schenken van flessenwater. Redenen hiervoor zijn duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en het kraanwater dat in Nederland van goede kwaliteit is. Happy Tosti is het sociale lunchrestaurant waar iedereen vrolijk van wordt. De medemerkers staan bekend als ‘Happy Heroes’ met een arbeidsbeperking en serveren de lekkerste tosti’s. Happy Tosti Deventer streeft ernaar om een 100% kloppend bedrijf te zijn door keuzes te maken die goed zijn voor mens en milieu, door bijvoorbeeld producten te gebruiken met een duurzame herkomst, te streven naar een minimale voedselverspilling en gebruik te maken van zo weinig mogelijk verpakkingsmaterialen.

Wil jij ook helpen? Als particulier of als bedrijf? Kijk dan hier voor de mogelijkheden of neem contact op via info@waterforlife.nl of via telefoonnummer 088 – 8847991.

Terug naar nieuwsoverzicht

Laatste nieuwsberichten