https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x960_fit_center-center_85_none/Banner-projecten.jpg

Kom in actie

Wilt u bijdragen? Organiseer een actie! Als particulier, bedrijf of school. Wilt u kraanwater in de horeca? Een evenement of sponsorloop organiseren? Laat het ons weten!

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x1920_fit_center-center_85_none/Ethiopië.jpg

Geeft u een feest, maar heeft u alles al?

Geeft u binnenkort een feest zoals een jubileum of verjaardag? En heeft u alles al? Vraag dan in plaats van cadeaus aan vrienden en familie om een donatie te doen aan Water for Life. Water for Life geeft arme mensen in lage inkomenslanden toegang tot water en/of sanitaire voorzieningen. We financieren waterleidingnetwerk, publieke tappunten, toiletten en trainingen over hygiëne.

Met uw hulp kunnen wij nog meer mensen toegang geven tot water en/of sanitaire voorzieningen.

Start hier een actie
https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x1920_fit_center-center_85_none/Karaf.jpg

Kraanwater in de Horeca

Kraanwater in de Horeca: het is duurzaam en gastvrij. Er zijn dan ook steeds meer restaurants en cafe's die zich inzetten om kraanwater in de horeca te promoten. En hoe leuk is het om hiermee ook nog eens bij te dragen aan het realiseren van toegang tot kraanwater ergens anders in de wereld?

Wilt u Water for Life opnemen op uw menukaart? Ons kaartje aan een waterkaraf of een QR code op de bon? Wilt u bijdragen aan het realiseren van toegang tot kraanwater?

Start hier een actie
https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x1920_fit_center-center_85_none/festival.png

Kraanwater op Evenementen

Op steeds meer evenementen wordt kraanwater geschonken. Kraanwater dat wordt geleverd door de waterbedrijven in Nederland. Zo staat WML, het waterbedrijf van Limburg, al jaren op Pinkpop om het belang van schoon drinkwater te promoten, onder het genot van een schoon glaasje kraanwater.

Levert u ook kraanwater op een evenement? En wilt u dit koppelen aan Water for Life? Laat het ons weten, zodat wij dit onder meer kunnen noemen op onze website!

Start hier een actie
https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x1920_fit_center-center_85_none/school-wfl.png

Kraanwater op School

Kraanwater komt toch gewoon uit de kraan? In Nederland weten we niet anders. Maar toch, nu weer een droge zomer, dan weer natte voeten. En hoe zit dat bijvoorbeeld in Afrika?

Op de website van uw waterbedrijf staat een lespakket over het Kraanwater in Nederland, maar wilt u met uw school net iets meer doen? Bijvoorbeeld een sponsorloop organiseren of lege flessen wegbrengen voor Water for Life. Organiseer een actie! Ook leuk om te delen!

Start hier een actie