https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x960_fit_center-center_85_none/Banner-projecten.jpg

Kom in actie

Zin in actie? Kraanwater in de horeca, Water for Life op uw evenement of een sponsorloop op school. Ook u kunt bijdragen!

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x1920_fit_center-center_85_none/Karaf.jpg

Kraanwater in de Horeca

Kraanwater in de Horeca: het is duurzaam en gastvrij. Er zijn dan ook steeds meer restaurants en cafe's die zich inzetten om kraanwater in de horeca te promoten. En hoe leuk is het om hiermee ook nog eens bij te dragen aan het realiseren van toegang tot kraanwater ergens anders in de wereld?

Wilt u Water for Life opnemen op uw menukaart? Ons kaartje aan een waterkaraf of een QR code op de bon? Wilt u bijdragen aan het realiseren van toegang tot kraanwater?

Neem dan hier contact op
https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x1920_fit_center-center_85_none/festival.png

Kraanwater op Evenementen

Op steeds meer evenementen wordt kraanwater geschonken. Kraanwater dat wordt geleverd door de waterbedrijven in Nederland. Zo staat WML, het waterbedrijf van Limburg, al jaren op Pinkpop om het belang van schoon drinkwater te promoten, onder het genot van een schoon glaasje kraanwater.

Levert u ook kraanwater op een evenement? En wilt u dit koppelen aan Water for Life? Laat het ons weten, zodat wij dit onder meer kunnen noemen op onze website!

Neem hier contact op
https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x1920_fit_center-center_85_none/school-wfl.png

Kraanwater op School

Kraanwater komt toch gewoon uit de kraan? In Nederland weten we niet anders. Maar toch, nu weer een droge zomer, dan weer natte voeten. En hoe zit dat bijvoorbeeld in Afrika?

Op de website van uw waterbedrijf staat een lespakket over het Kraanwater in Nederland, maar wilt u met uw school net iets meer doen? Bijvoorbeeld een sponsorloop organiseren of lege flessen wegbrengen voor Water for Life. Organiseer een actie! Ook leuk om te delen!

Neem hier contact op