Wie maatschappelijk verantwoord onderneemt, doet iets belangrijks voor de wereld en zorgt voor meerwaarde voor de eigen organisatie.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x1920_fit_center-center_85_none/IMG_3710-2_200603_145408.jpg

Draag bij aan SDG6: universele toegang tot drinkwater en sanitatie.

Wereldwijd zijn er meer dan 884 miljoen mensen die geen toegang hebben tot drinkwater. Nog eens 2,4 miljard mensen hebben geen toegang tot sanitaire voorzieningen. Door te doneren aan Water for Life kunt u met uw bedrijf een directe bijdrage leveren.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x1920_fit_center-center_85_none/94A4857.jpg

Waarom Water for Life?

Nederlandse drinkwaterbedrijven zijn initiatiefnemers van Water for Life. Zij behoren met hun kennis en kunde tot de top van de wereld waar het gaat om drinkwaterzuivering en -levering. Daarom delen ze hun kennis met lokale waterbedrijven in lage inkomenslanden om de bedrijfsvoering te verbeteren. Met de financiering van Water for Life realiseren zij projecten in lage inkomenswijken om ook daar waterleidingnetwerk aan te leggen, waterpunten te bouwen en zo duurzame toegang tot drinkwater te realiseren.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x1920_fit_center-center_85_none/Beira1.jpg

Hoe kunt u bijdragen?

Met Water for Life kunt u uw MVO-beleid een concreet gezicht geven, op een manier die past bij uw organisatie. Zo kunt u kunt een eenmalige donatie doen, structureel bijdragen of bijdragen op basis van tegenpresetatie. Zo doneerden bijvoorbeeld de medewerkers van Van Oord een kerstpakket, doneert 6 Miles per verhuurd watertapsysteem en dragen zij direct bij aan de projecten in Nakuru, Kenia en doneert ATKB jaarlijks een vast bedrag.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x1920_fit_center-center_85_none/Foto-Reefhorst-3.jpg

Laat zien dat u bijdraagt!

Met een bijdrage van 18 euro realiseren wij duurzame toegang tot drinkwater. In de projecten zorgen wij ervoor dat mensen ofwel thuis een kraan hebben of kan water halen bij een publiek watertappunt. Zij zijn nu klant van een waterbedrijf. Voor het gebruik van het water wordt een klein bedrag betaald, hierdoor kunnen lokale waterbedrijven de nieuwe infrastructuur blijven onderhouden. Uiteraard kunt u laten weten dat u bijdraagt aan Water for Life. Zo kunt u onze logo's gebruiken of de informatie op onze website. Ook kunt u contact met ons opnemen, zodat wij mee kunnen denken over wat u met uw donatie gebruikt, of om gezamenlijk een bericht te posten op social media!

Neem hier contact op

deze bedrijven doen al mee

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/6-Mile-Water_5.jpg
https://www.waterforlife.nl/files/visuals/avatars/6-miles.jpg

Henk

6 Mile Water

doneert per verhuurd watertapsysteem

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/IMG_3710-2.jpg
https://www.waterforlife.nl/files/visuals/avatars/Happy-Tosti.png

Roel

Happy Tosti Deventer

doneert 1 euro per verkocht glas kraanwater

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/avatars/webuccino.png
https://www.waterforlife.nl/files/visuals/Webpuccino.jpg

Edwin

Webpuccino

doneert iedere maand 36 euro