Wie maatschappelijk verantwoord onderneemt, doet iets belangrijks voor de wereld en zorgt voor meerwaarde voor de eigen organisatie.

Een mooie combinatie. Met steun aan Water for Life geeft u concreet invulling aan uw MVO-beleid. Met direct resultaat. Water for Life helpt en draagt actief bij aan het oplossen van de wereldwaterproblematiek – een van de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Doet u mee met uw organisatie?

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x1920_fit_center-center_85_none/94A4857.jpg

Waarom Water for Life?

Nederlandse drinkwaterbedrijven zijn initiatiefnemers van Water for Life. Zij behoren met hun kennis en kunde tot de top van de wereld waar het gaat om drinkwaterzuivering en -levering. Daarom delen ze hun kennis met lokale waterbedrijven in lage inkomenslanden om mensen in arme en afgelegen gebieden van drinkwater te voorzien. Met geld van Water for Life worden drinkwaterprojecten gerealiseerd in diverse landen in Afrika en Azië. Van drinkwaterputten en waterleidingen tot openbare waterkiosken en toiletten op scholen.

Help mee met uw bedrijf

Met Water for Life kunt u uw MVO-beleid een concreet gezicht geven, op een manier die past bij uw organisatie. Graag gaan wij partnerschappen aan met organisaties. Naast dat u actief bijdraagt aan een heel belangrijk thema – drinkwatervoorziening
voor iedereen – krijgt u een tegenprestatie op maat. Denk aan vermelding op onze website, aandacht via social media en gezamenlijke (publiciteits)acties.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1600x900_fit_center-center_85_none/Beira1.jpg
https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1600x900_fit_center-center_85_none/DSC_0199.JPG

Diverse bedrijven gingen u voor

Van grote bedrijven die een deel van hun MVO-budget hiervoor inzetten of het kerstgeschenk doneren, tot horeca die voor elke karaf kraanwater op tafel een donatie voor Water for Life vraagt. De mogelijkheden zijn legio. Wilt u een samenwerking aangaan of heeft u vragen of ideeën? Neem dan contact op via MVO@waterforlife.nl, dan denken wij graag met u mee!

deze bedrijven doen al mee

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/6-Mile-Water_5.jpg
https://www.waterforlife.nl/files/visuals/avatars/6-miles.jpg

Henk

6 Mile Water

doneert per verhuurd watertapsysteem

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/IMG_3710-2.jpg
https://www.waterforlife.nl/files/visuals/avatars/Happy-Tosti.png

Roel

Happy Tosti Deventer

doneert 1 euro per verkocht glas kraanwater

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/avatars/webuccino.png
https://www.waterforlife.nl/files/visuals/Webpuccino.jpg

Edwin

Webpuccino

doneert iedere maand 36 euro

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x1920_fit_center-center_85_none/Foto-Reefhorst-3.jpg

Laat zien dat u bijdraagt

Uiteraard kunt u laten weten dat u bijdraagt aan Water for Life. Zo kunt u onze logo's gebruiken of de informatie op onze website. Ook kunt u contact met ons opnemen, zodat wij mee kunnen denken over wat u met uw donatie gebruikt, of om gezamenlijk een bericht te posten op social media!

Neem hier contact op