x
Empty

Nieuws

Terug

Lieke overhandigt cheque aan Water for Life penningmeester Wim den Hertog

Lieke Nijk heeft begin november een cheque van maar liefst 11.262 euro overhandigd aan kraanwaterfonds Water for Life. Dit gebeurde tijdens de Short Term Dag 2019 van VEI in de Ruwenberg, Sint-Michielsgestel. Tijdens deze bijeenkomst is de cheque overhandigd aan Water for Life penningmeester Wim den Hertog.

Overhandiging cheque

Lieke Nijk, werkzaam als Project Manager voor VEI in Kenia, heeft van 28 september tot 15 oktober samen met 2 vriendinnen 1.076 kilometer gefietst in Kenia. Met deze fietstocht, langs negen Keniaanse projectpartners, wilde Lieke laten zien hoe de waterbedrijven in Kenia presteren en welke uitdaging ze nog hebben om iedereen van water te voorzien.

Lieke: “Wat begon als een simpel idee om als afscheid van Kenia eens naar de projectpartners te fietsen in plaats van te rijden en te vliegen, werd een geweldige actierit met oude en nieuwe vrienden. De reacties onderweg waren overweldigend; zowel van de partners die ons met zang en dans ontvingen, als de vele aanmoedigingen uit Nederland, als de rennende kinderen onderweg. Dank voor al jullie bijdragen, elke druppel telt!”

Bekijk de terugblik naar de fietstocht van Lieke hier:

Terug naar nieuwsoverzicht

Laatste nieuwsberichten