https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x960_fit_center-center_85_none/Cosun.JPG

Cosun Beet Company - Biobased Experts overhandigt cheque aan Water for Life

Cosun Beet Company – Biobased Experts heeft op 2 december 2020 een digitale cheque overhandigd aan Water for Life. Tijdens een online meeting heeft Gerald van Engelen, General Manager Cosun Beet Company - Biobased Experts, deze cheque ter waarde van 2.500 euro overhandigd aan Marco Schouten, directeur van Water for Life.

Cosun is een Nederlandse coöperatie en bestaat inmiddels 120 jaar. Duurzaamheid en maatschappelijke impact hebben zij hoog in het vaandel staan. Cosun Beet Company - Biobased Experts gelooft hartstochtelijk in het creëren van waarde uit gewassen en zetten zich - al meer dan een decennium - in voor de productie van biobased multifunctionele ingrediënten. Ze gebruiken 100% plantaardig restmateriaal om de ingrediënten te produceren die gebruikt worden in reinigings-, persoonlijke verzorgings- en waterbehandelingsproducten, evenals vele andere industriële toepassingen. De medewerkers van Cosun Beet Company – Biobased Experts kennen het belang van maatschappelijke impact maken en het belang van schoon water. Zij weten als geen ander hoe belangrijk het is om het verschil te maken.

Water for Life zet samen met lokale waterbedrijven projecten op om in arme wijken in Afrika en Azië drinkwater en sanitaire voorzieningen aan te leggen. Wereldwijd zijn er nog steeds miljoenen mensen die geen toegang hebben tot kraanwater. Met deze bijdrage van Cosun Beet Company – Biobased Experts komen wij weer een stapje dichterbij om drinkwater en een toilet te realiseren voor iedereen wereldwijd. De bijdrage wordt gebruikt voor het aanleggen van nieuwe waterleidingen, waterpunten of toiletten in arme wijken.

Namens Water for Life, ontzettend bedankt!