https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x960_fit_center-center_85_none/Ethiopië.jpg

Limburg Filter steunt Water for Life met een bijdrage van 2.500 euro

Limburg Filter levert een bijdrage aan helder water of vloeistoffen bij hun klanten. Jaarlijks schenkt Limburg Filter een percentage van de winst aan een goed doel. Dit jaar hebben zij gekozen voor Water for Life, omdat de doelstellingen - schoon water voor iedereen – elkaar raken.

Schoner, efficiënter en veiliger. Daar draait het om bij Limburg Filter. Limburg Filter biedt slimme en betrouwbare oplossingen om vloeistoffen helder te maken, om waterkringlopen verantwoord te sluiten en reststromen te zuiveren. Limburg Filter kiest binnen deze bewezen techniek voor een transparante en innovatieve aanpak. Zo besparen ze met hun oplossingen kosten, wordt het proces veiliger en wordt de impact op het milieu geminimaliseerd.

Water for Life zet samen met lokale waterbedrijven projecten op om in arme wijken in Afrika en Azië drinkwater en sanitaire voorzieningen aan te leggen. Wereldwijd zijn er nog steeds miljoenen mensen die geen toegang hebben tot kraanwater. Met deze bijdrage van Limburg Filter komen wij weer een stapje dichterbij om drinkwater en een toilet te realiseren voor iedereen wereldwijd. De bijdrage wordt gebruikt voor het aanleggen van nieuwe waterleidingen, waterpunten of toiletten in arme wijken.

Namens Water for Life, ontzettend bedankt!