https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x960_fit_center-center_85_none/Oostelbos.jpg

Oostelbos Installatietechniek geeft via Water for Life arme mensen in lage inkomenslanden water en een toilet

Oostelbos Installatietechniek draagt schoon drinkwater en sanitatie een warm hart toe. In Nederland installeren zij drinkwater en sanitair bij hun klanten en zij vinden, net als wij, dat iedereen ter wereld recht heeft op veilig drinkwater en een schoon toilet. Daarom doneren zij dit jaar een bijdrage aan Water for Life.

Oostelbos Installatietechniek is in 1934 opgericht door de heer C.J.M. Oostelbos. Vanuit een Tilburgse werkplaats was hij voornamelijk actief op het gebied van loodgieterswerk voor fabrieken, aannemers en kloosters. Tegenwoordig is Oostelbos Installatietechniek ook actief op het gebied van aanleg en onderhoud van verwarmingsinstallaties, legionellapreventie, luchtbehandeling en airconditioning. De medewerkers van Oostelbos weten als geen ander hoe belangrijk een werkende kraan, schoon drinkwater en toilet voor mensen is. Dat er wereldwijd nog steeds miljoenen mensen geen toegang hebben tot kraanwater, is dan ook bijna niet voor te stellen. Om hier concreet iets aan te doen, draagt Oostelbos Installatietechniek bij aan Water for Life.

Water for Life zet samen met lokale waterbedrijven projecten op om in arme wijken in Afrika en Azië drinkwater en sanitaire voorzieningen aan te leggen. De donatie wordt gebruikt voor het aanleggen van nieuwe leidingen, waterpunten of een toilet in arme wijken. De lokale waterbedrijven doen vervolgens het onderhoud en beheer en zorgen ervoor dat er schoon drinkwater uit de kraan blijft stromen. Met deze bijdrage van Oostelbos Installatietechniek, komen wij weer een stapje dichter bij het realiseren van universele toegang tot drinkwater en een toilet, wereldwijd.

Namens Water for Life, ontzettend bedankt!