https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x960_fit_center-center_85_none/2012-ethiopia-bogaerts-vei-02-1000px.jpg

Nieuws

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/Toine_WfL_2021-09-10-073912.JPG

Toine Ramaker benoemd tot nieuwe directeur van VEI en Stichting Water for Life

Op 15 september start Toine Ramaker als nieuwe directeur van VEI en Stichting Water for Life (onbezoldigd). Toine is momenteel Regiomanager bij VEI en heeft ervaring in waterbeheer, zowel in Nederland als internationaal. Toine volgt Marco Schouten op, die werd benoemd tot directeur van Agriterra.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/foto-2.jpg

Cor Lievers vertelt over zijn werk bij het waterbedrijf in Ghana

Cor Lievers is Hoofd Onderhoud Distributie bij Waterbedrijf Groningen en ging meerdere keren als expert naar verschillende waterbedrijven in het buitenland. Hij woonde onder andere voor langere tijd in Ghana. Tien jaar na zijn vertrek uit Ghana kwam hij hier terug en zag de impact die hij en zijn collega’s hebben gemaakt.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/4-2.jpg

Klantencampagne en bewustwording in Genuk, Indonesië

Naast het realiseren van schoon drinkwater en een toilet voor mensen wereldwijd, organiseren we samen met het lokale waterbedrijf bijeenkomsten en trainingen voor de lokale bevolking om hen te betrekken bij het project en bijvoorbeeld te informeren over de voordelen van een wateraansluiting. Zoals in Genuk in Indonesië.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/IMG_2513-002.jpeg

Feest met alle partners op de eerste twee scholen in Arusha

Op 3 augustus vond er in Arusha een groot evenement plaats: samen met alle lokale betrokken partijen vierden we feest en zijn op de eerste twee scholen de toiletvoorzieningen geopend.