https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x960_fit_center-center_85_none/2012-ethiopia-bogaerts-vei-02-1000px.jpg

Nieuws

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/1L7A8656.JPG

Wat er in je lijf gebeurt als je te weinig water drinkt

Water is overal. In de atmosfeer, in de kraan én in je lichaam. Wij mensen bestaan voor het grootste deel uit water, zo tussen de 55 en 60 procent. Geen wonder dus dat er iets in je lijf gebeurt als je er te weinig van binnenkrijgt. Het is immers wat ons gaande houdt. Maar wat doet water precies in ons lijf? En wat gebeurt er dan als je te weinig water drinkt?

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/1-Wa-10-aug.jpg

Update Water for Life project in Wa, Ghana

In Wa, in het noorden van Ghana, heeft de overheid een nieuwe waterzuivering en 70 kilometer leidingnetwerk gerealiseerd.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/Knipsel2.JPG

Recordopbrengst voor Water for Life tijdens Pinkpop 2022

Tijdens de zeer warme editie van Pinkpop dit jaar was er een recordopbrengst van maar liefst €127.225,93 voor Stichting Water for Life. Geweldig! Vorige week overhandigde Joyce Nelissen, directeur van WML, de cheque aan Toine Ramaker, directeur van Stichting Water for Life.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/Image00001.jpg

Overhandigingsceremonie project Lumbia Central School

Op 7 juli zijn de herstelde watervoorzieningen van de Lumbia Central School op de Filipijnen officieel overgedragen aan de school. Dit is gevierd met toespraken, Zumba-dansen en een lunch. Alle betrokken partners waren aanwezig, waaronder het lokale waterbedrijf, het Filipijnse Rode Kruis, regeringsambtenaren, de ouder- en lerarenvereniging, leraren en het schoolhoofd.