https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x960_fit_center-center_85_none/2012-ethiopia-bogaerts-vei-02-1000px.jpg

Nieuws

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/1-Wa-10-aug.jpg

Update Water for Life project in Wa, Ghana

In Wa, in het noorden van Ghana, heeft de overheid een nieuwe waterzuivering en 70 kilometer leidingnetwerk gerealiseerd.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/Knipsel2.JPG

Recordopbrengst voor Water for Life tijdens Pinkpop 2022

Tijdens de zeer warme editie van Pinkpop dit jaar was er een recordopbrengst van maar liefst €127.225,93 voor Stichting Water for Life. Geweldig! Vorige week overhandigde Joyce Nelissen, directeur van WML, de cheque aan Toine Ramaker, directeur van Stichting Water for Life.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/Image00001.jpg

Overhandigingsceremonie project Lumbia Central School

Op 7 juli zijn de herstelde watervoorzieningen van de Lumbia Central School op de Filipijnen officieel overgedragen aan de school. Dit is gevierd met toespraken, Zumba-dansen en een lunch. Alle betrokken partners waren aanwezig, waaronder het lokale waterbedrijf, het Filipijnse Rode Kruis, regeringsambtenaren, de ouder- en lerarenvereniging, leraren en het schoolhoofd.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/WhatsApp-Image-2022-07-04-at-2.20.30-PM-1.jpeg

Agnita rent een halve marathon voor Water for Life

Op 21 juni heeft Agnita de With van GK Schoonrewoerd een halve marathon gelopen voor Water for Life. GK Schoonrewoerd heeft zich verbonden aan het scholenproject in Arusha, Tanzania waar Water for Life zorgt voor water en toiletten voor kinderen op scholen.