https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x960_fit_center-center_85_none/2012-ethiopia-bogaerts-vei-02-1000px.jpg

Nieuws

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/PWN-en-WfL-partners.jpg

PWN sluit zich aan als nieuwe partner van Water for Life

PWN, het drinkwaterbedrijf van Noord-Holland, heeft zich aangesloten als nieuwe vaste partner bij Water for Life. Met de komst van PWN heeft Water for Life vijf vaste partners, te weten Vitens, Evides Waterbedrijf, Waterbedrijf Groningen, WML en PWN.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/Knipsel2.PNG

In Mangochi, Malawi krijgen 6.800 mensen schoon drinkwater

In Mangochi, Malawi kunnen 6.800 mensen binnenkort veilig en betrouwbaar drinkwater kopen bij een waterkiosk in de buurt. Hierdoor hoeven meisjes en vrouwen geen lange afstanden meer te lopen om water te halen. De toegang tot water, ieders basisbehoefte, is dus niet alleen goed voor de gezondheid van mensen, maar biedt ook meer educatieve kansen voor meisjes en bevordert de economie.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/IMG-20200904-WA0025.jpg

Water for Life geeft 5.300 mensen in Mabote, Mozambique toegang tot water

Eind 2020 heeft Water for Life in samenwerking met waterbedrijf AIAS een project opgezet om in de buitenwijken van de stad Mabote 20 km waterleiding aan te leggen en een bewustwordingscampagne op te zetten. Dit jaar krijgen 5.300 mensen toegang tot betrouwbaar kraanwater.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/Ethiopië.jpg

Limburg Filter steunt Water for Life met een bijdrage van 2.500 euro

Limburg Filter levert een bijdrage aan helder water of vloeistoffen bij hun klanten. Jaarlijks schenkt Limburg Filter een percentage van de winst aan een goed doel. Dit jaar hebben zij gekozen voor Water for Life, omdat de doelstellingen - schoon water voor iedereen – elkaar raken.