https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x960_fit_center-center_85_none/2012-ethiopia-bogaerts-vei-02-1000px.jpg

Nieuws

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/IMG-2288.jpg

de eerste 6 scholen bijna klaar!

Niet naar het toilet kunnen op school…Voor de kinderen van de Uhuru Primary School, in het centrum van Arusha, Tanzania, is dat heel normaal. Er waren op hun school toiletblokken aanwezig, maar die waren door instortingsgevaar al jaren buiten gebruik. Inmiddels zijn ze door leerlingen, ouders en docenten afgebroken omdat ze te gevaarlijk waren om te gebruiken.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/IMG_20210617_130035.jpg

Bijeenkomst voor bewustwording en promotie van het Water for Life project in Semarang

Big news! Maar liefst 12 verschillende lokale mediakanalen en journalisten deden verslag van de bijeenkomst die plaatsvond naar aanleiding van het Water for Life project in Semarang, Indonesië.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/Pic-1-11.jpg

Meneer Widyatmoko wil zijn dochter klant maken van het lokale waterbedrijf

Een man kijkt toe hoe het lokale waterbedrijf in Indonesië waterleidingen aanlegt in de buurt van zijn wijk. Vastberaden loopt de 65-jarige man naar het personeel om te vragen wat de voorwaarden zijn om klant te worden bij het waterbedrijf. “Ik vraag dit voor mijn dochter. Ze heeft geen toegang tot schoon drinkwater en ik maak me zorgen over haar gezondheid en die van mijn kleinkinderen.”

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/Willem-Bootsma_2021-10-20-082342.jpg

Omgevingsmanager Willem Bootsma over zijn werk in Vietnam

Willem Bootsma is Teammanager Omgevingsmanagement bij Vitens en werkte samen met drinkwaterbedrijven in Egypte, Kenia en Vietnam. In dit artikel vertelt hij over zijn ervaringen in Vietnam.