https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x960_fit_center-center_85_none/2012-ethiopia-bogaerts-vei-02-1000px.jpg

Nieuws

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/Ethiopië.jpg

Limburg Filter steunt Water for Life met een bijdrage van 2.500 euro

Limburg Filter levert een bijdrage aan helder water of vloeistoffen bij hun klanten. Jaarlijks schenkt Limburg Filter een percentage van de winst aan een goed doel. Dit jaar hebben zij gekozen voor Water for Life, omdat de doelstellingen - schoon water voor iedereen – elkaar raken.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/Lina2-2.PNG

Binnenkort schoon kraanwater voor Lina en haar buurtgenoten

De afgelopen maand vertelden wij over Lina. Zij woont in de wijk Tsansatine in Mozambique. Hier wonen meer dan 10.000 mensen. Door de slechte watervoorziening komen hier nog ziektes als cholera voor. Er is samen met de bevolking voor gekozen om tien publieke waterpunten aan te leggen, waar zij straks een jerrycan drinkwater kunnen kopen voor een vast tarief.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/Cosun.JPG

Cosun Beet Company - Biobased Experts overhandigt cheque aan Water for Life

Cosun Beet Company–Biobased Experts heeft op 2 december 2020 een digitale cheque overhandigd aan Water for Life. Tijdens een online meeting heeft Gerald van Engelen, General Manager Cosun Beet Company-Biobased Experts, deze cheque ter waarde van 2.500 euro overhandigd aan Marco Schouten, directeur van Water for Life.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/WhatsApp-Image-2020-11-24-at-15.38.56-1.jpeg

6MILE draagt bij aan schoon drinkwater en toiletten in Nakuru, Kenia

Het lokale waterbedrijf heeft met de financiering van 6MILE via Water for Life een gezondheidscampagne opgezet en het waterleidingnetwerk uitgebreid naar de stad Nakuru. In totaal zijn meer dan 25.000 mensen bereikt!