https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x960_fit_center-center_85_none/Arusha4.jpg

Tanzania - Water in Arusha

132 km waterleiding

2.900 wateraansluitingen

19.140 mensen

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x1920_fit_center-center_85_none/Arusha3.jpg

Arusha ligt in het noorden van Tanzania, aan de grens van Kenia. In Arusha zijn 7 lage inkomensgebieden geselecteerd die verbeterde toegang krijgen tot schoon drinkwater.

Dit zijn gebieden waar mensen wonen die van minder dan 1 dollar per dag leven en in slechte omstandigheden leven. Na afronding van dit project hebben 19.140 mensen verbeterde toegang tot drinkwater.
Hiervoor wordt 132 km leidingnetwerk aangelegd en worden er 2.900 wateraansluitingen gepromoot en gesubsidieerd. Daarnaast krijgen deze nieuwe klanten een training over goede hygiëne en verantwoord watergebruik.

Nieuws uit Arusha

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/DSC_0050-2.JPG

Voorlichting voor de gemeenschap in Arusha, Tanzania

Naast onze missie om mensen in lage inkomenslanden toegang te geven tot schoon drinkwater en sanitatie, geven we ook trainingen en voorlichting aan de lokale bevolking over het belang van schoon drinkwater, goede sanitaire voorzieningen en goede hygiëne, bijvoorbeeld in Arusha, Tanzania. Het doel van deze trainingen is de gemeenschap laten meepraten en bewustmaken over het nieuwe project om zo de duurzaamheid ervan te waarborgen.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/first-conn.2.jpg

Water for Life voorziet 4.000 mensen in Arusha – Tanzania van toegang tot kraanwater

In mei 2019 is het Water for Life project van Arusha – Tanzania door het bestuur goedgekeurd. Het lokale waterbedrijf is toen direct aan de slag gegaan.

Onze partner

https://www.waterforlife.nl/files/logos/AUWSSA-Logo.jpg

Water for Life werkt samen met het lokale waterbedrijf van Arusha: AUWSA. Dit waterbedrijf is verantwoordelijk voor het leveren van drinkwater in Arusha.