x
Empty

Nieuws

Terug

Recordopbrengst voor Water for Life tijdens de 50e editie van Pinkpop

De bezoekers van de 50e editie van Pinkpop hebben Water for Life massaal gesteund. In totaal werd er maar liefst € 27.000,- opgehaald, een recordopbrengst!

WML was als partner voor de 11e keer aanwezig op het muziekfestival in Landgraaf, dat plaatsvond tijdens het Pinksterweekend van 8 – 10 juni. WML deelde, net als de voorgaande jaren, gratis kraanwater uit. Nieuw waren dit jaar de waterzakjes die bezoekers konden aanschaffen voor 1 consumptiemunt, een groot succes! Maar liefst alle 15.000 waterzakjes waren aan het begin van dag 2 zelfs al uitverkocht. Naast het vullen van de waterzakjes zijn er 142.000 bio-based bekers geschonken ten opzichte van 305.000 in 2018; een reductie van single-use plastic bekers van meer dan 50%.

Ook het Water for Life waterspel was weer erg populair. Bezoekers maakten door mee te doen kans op tickets voor Pinkpop 2020. Naast de bijdragen aan de waterzakjes en het waterspel lieten de dorstige festivalgangers ook heel wat euro’s achter in de collectebussen van Water for Life.

De opbrengst van Pinkpop gaat Water for Life besteden aan het bereiken van nog meer mensen met schoon water en sanitatie.

Terug naar nieuwsoverzicht

Laatste nieuwsberichten