x
Empty

Nieuws

Terug

Rotary Midden-Nederland is nieuwe vriend van Water for Life

Rotary Midden-Nederland – district 1570 – is sinds mei 2019 ‘Vriend van Water for Life’. Daarmee is de Rotary Midden-Nederland de tweede officiële vriend van het Kraanwaterfonds.

District 1570 is een van de zeven Rotary districten in Nederland. District 1570 telt in totaal 2.660 leden en bevindt zich in het hart van Nederland (globaal bestrijkt het de Provincie Utrecht). District 1570 heeft een samenwerkingsverband met de zes andere Nederlandse districten. Het gezamenlijk ondersteuningsbureau, Rotary Administratie Nederland (RAN), verricht diensten en services voor de districten gezamenlijk. District 1570 heeft als belangrijkste functie de 75 Rotaryclubs in hun gebied te ondersteunen en services te verlenen, onder meer door het geven van adviezen, door clubs met elkaar in verbinding te brengen, door trainingen aan te bieden om kennis en vaardigheden in Rotaryverband te vergroten en door het coördineren van programma’s van Rotary International en de Rotary Foundation.

Sinds 2018 is het mogelijk om vriend te worden van Kraanwaterfonds Water for Life. Dat houdt in dat u zich door een gift of donatie 1 jaar lang vriend mag noemen van Water for Life; u kiest een project waaraan u wilt bijdragen, Water for Life levert u promotiematerialen en publiceert artikelen en uw logo op de website en social media kanalen.

Wilt u ook Vriend worden van Water for Life? Neem dan contact met ons op en doe mee! Dat kan al voor 5 cent per dag.

Terug naar nieuwsoverzicht

Laatste nieuwsberichten