x
Empty

Nieuws

Terug

Tags:

Steeds meer donateurs voor Water for Life!

Eind 2014: de teller staat op ruim 26.000 vaste Water for Life-donateurs. Al die mensen schenken trouw elk jaar een geldbedrag aan de stichting. Met dat geld gaan wij aan de slag in landen in Afrika en Azië waar water geen vanzelfsprekendheid is.

467

We leggen waterleidingnetwerken aan, zorgen voor watertappunten op bijvoorbeeld markten en bouwen wc’s en sanitaire voorzieningen op scholen. In 2014 rondden we zeven projecten af. Maar liefst 45.000 mensen werden bereikt met onze inspanningen!

Zonder donateurs geen projecten
Onze donateurs zijn daarbij weer hartstikke belangrijk geweest. Zonder hen kan Water for Life niet doen wat het doet. In 2014 koos weer een flink aantal mensen ervoor zich aan te sluiten bij ons donateursbestand. Eind van het jaar stond de teller op 26.037 vaste donateurs.

Ook helpen? 
Donateur worden is simpel en kan al vanaf €18 per jaar. Doneren kan ook eenmalig, met iDeal op onze website. Daarnaast is het mogelijk om zelf een actie te organiseren voor Water for Life en op die manier geld in te zamelen. Bijvoorbeeld op school, in de wijk of met de sportclub. Of zet een sponsorloop op! Op onze Facebook-pagina zijn allerlei voorbeelden te vinden van mensen die zich de afgelopen jaren op ludieke wijze inzetten.

Lees hier meer over de mogelijkheden om Water for Life te steunen.

Terug naar nieuwsoverzicht

Laatste nieuwsberichten