https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x960_fit_center-center_85_none/serena-repice-lentini-TVOAbbLL050-unsplash.jpg

Zwemmen voor water

684 euro opgehaald

22 december 2022

Doel : 300 euro ophalen, om 16 mensen toegang te geven tot drinkwater

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x1920_fit_center-center_85_none/Jeroen11.jpg

Barbara Brouwer

Schoon drinkwater is een primaire levensbehoefte en is cruciaal voor de gezondheid en het welzijn van mensen. Echter is schoon drinkwater uit de kraan niet in ieder land zo vanzelfsprekend als in Nederland. De collega's van het bedrijf waar ik werkzaam ben (VEI) zetten zich op de projecten in om te zorgen dat mensen in ontwikkelingslanden in Afrika, Azië en Latijns-Amerika toegang krijgen tot schoon drinkwater en sanitatie. Deze projecten worden mede mogelijk gemaakt door financiering van stichting Water for Life.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x1920_fit_center-center_85_none/wesley-tingey-9-OCsKoyQlk-unsplash.jpg

Water for Life Stichting
Water for Life is in 2004 opgericht op initiatief van Nederlandse drinkwaterbedrijven. Via Water for Life kun je bijdragen, zodat Water for Life ook voor mensen in arme wijken in met name Afrika en Azië duurzame toegang tot drinkwater en sanitaire voorzieningen kan realiseren. Iedere euro die Water for Life ontvangt gaat voor 100% naar de projecten, dit kan omdat de indirecte kosten worden gedekt door al bestaande drinkwaterbedrijven.

Zwemmen voor water
Op donderdag 22 december heb ik in twee uur tijd zoveel mogelijk baantjes gezwommen om geld op te halen voor stichting Water for Life. Mijn doel was om minimaal € 300 op te halen. Daarmee kunnen 16 mensen toegang krijgen tot schoon drinkwater.

Hartelijk dank voor je steun!