x
Empty

Nieuws

Terug

Wat maakt Kraanwaterfonds Water for Life uniek?

De steun van Nederlandse en lokale drinkwaterbedrijven maakt ons 3x uniek. Ontdek de drie punten hier.

Het eerste unieke punt is dat 100% van de giften aan het behalen van onze doelstelling wordt besteed: kraanwater vanzelfsprekend maken voor iedereen! Dat kan omdat de Nederlandse drinkwaterbedrijven al onze indirecte kosten voor hun rekening nemen, en omdat onze medewerkers en bestuurders zich zonder vergoeding inzetten.

Ons tweede unieke punt is dat wij borgen dat jouw gift een duurzame lange-termijn impact heeft. Dit kan omdat we samenwerken met de lokale drinkwaterbedrijven die de geïnstalleerde leidingen, tappunten en waterkiosken onderdeel maken van hun normale bedrijfsvoering. Wij bezoeken zelf regelmatig afgeronde projecten om er op toe te zien dat het onderhoud volgens afspraak wordt uitgevoerd. Zo zorgen wij ervoor dat arme mensen ook in de toekomst gebruik kunnen maken van de faciliteiten.

Ons derde unieke punt is de kwaliteit van de besteding van giften. Nederlandse drinkwaterexperts ter plaatse zijn nauw betrokken bij onze projecten. Hier lopen we voorop als het gaat om het zuiveren en leveren van betrouwbaar kraanwater. De Nederlandse drinkwaterexperts delen hun kennis en kunde met de lokale drinkwaterbedrijven, en zien erop toe dat het geld op de juiste manier wordt besteed.

Ben jij ervan overtuigd dat Water for Life 3x uniek is? En wil jij een verschil maken voor arme mensen zonder toegang tot betrouwbaar kraanwater?

Meld je dan aan als donateur via www.waterforlife.nl/doneer.

Terug naar nieuwsoverzicht

Laatste nieuwsberichten