x
Empty

Nieuws

Terug

Tags:

Water for Life ontvangt een donatie van het A&O-fonds Waterschappen

Het A&O-fonds Waterschappen overhandigde onlangs een donatie van € 3.820,- aan Water for Life. Door deelname aan het sectoraal medewerkersonderzoek 2019 hebben medewerkers uit de sector waterschappen geld ingezameld. Dankzij deze donatie hebben straks 378 huishoudens in de wijk Nyakato in Mwanza, Tanzania toegang tot kraanwater.

In november 2019 voerde het A&O-fonds Waterschappen een sectoraal medewerkersonderzoek uit in de sector waterschappen. Ruim 10.000 medewerkers bij 23 organisaties ontvingen via e-mail het verzoek om hiervoor een digitale vragenlijst in te vullen. Om de respons te bevorderen stelde het A&O-fonds een incentive in: Voor iedere ingevulde vragenlijst zou € 0,50 gedoneerd worden aan Water for Life. Ongeveer 7.300 medewerkers vulden uiteindelijk de vragenlijst in; een mooie respons van 73% en een donatiebedrag van € 3.820,-!

Op 14 januari overhandigde Bart de Zwart, programmamanager van het A&O-fonds Waterschappen, de donatie aan Marco Schouten, directeur van Water for Life.

Wil je als bedrijf ook helpen? Kijk dan op www.waterforlife.nl/help-helpen voor de mogelijkheden.

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Laatste nieuwsberichten