x
Empty

Nieuws

Terug

Wetsus haalt geld op voor Water for Life

Wetsus, European centre of excellence for sustainable water technology, organiseert ieder jaar in november een fundraising actie onder het personeel om geld te verzamelen voor een goed doel. Dit jaar hebben zij Water for life uitgekozen. Zij hebben deze maand november dan ook uitgeroepen tot ‘Watember’.

Afgelopen maand hebben zij al diverse activiteiten georganiseerd. Jan de Groot, namens de personeelsvereniging van Wetsus: “Op 1 november zijn we begonnen met geld op te halen voor Water for Life. Tijdens de koffiepauze hebben we 50 cupcakes verkocht voor 1 euro per stuk. Daarmee was de eerste 50 euro opgehaald. Ook hebben we een gezamenlijke lunch en volop (sport)activiteiten georganiseerd om geld op te halen, zowel tijdens als na werktijd. Vandaag, 21 november, wordt er nog een benefietconcert georganiseerd met een veiling en op 28 november organiseren we een foodtruck, waarbij collega’s eten kunnen bereiden om te verkopen aan andere collega’s. Alle collega’s zijn erg enthousiast!”

Alhoewel de maand november nog niet is afgelopen, staat de teller inmiddels al op 961,38 euro, een supermooi bedrag waar we namens Water for Life natuurlijk erg blij mee zijn!

Watember

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Laatste nieuwsberichten