https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x960_fit_center-center_85_none/Bannerformaat-kerst-ZONDER-WEBSITE6.jpg

Vitens

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x1920_fit_center-center_85_none/wereld-waterdag-post-website_2023-03-09-144621_lywb.jpg

Samen voor verandering

Woensdag 22 maart 2023 is het Wereld Water Dag; een internationale dag van de Verenigde Naties om het belang van betrouwbaar drinkwater onder de aandacht te brengen. Het thema richt zich op onderwerpen die relevant zijn voor schoon water, sanitatie en hygiëne (WASH), wat in lijn is met de doelstellingen van Sustainable Development Goal 6. Dit jaar ligt de focus op het versnellen van verandering om de water- en sanitatiecrisis op te lossen. Omdat water ons allemaal raakt, hebben we iedereen nodig om actie te ondernemen, alleen samen kunnen we verandering teweegbrengen.

Lees meer

Al met 5 cent per dag help je 1 persoon aan schoon drinkwater

Bedankt dat je mee wilt helpen. Je bijdrage wordt voor 100% besteed aan de projecten.

Bedankt dat je mee wilt helpen. Je bijdrage wordt voor 100% besteed aan de projecten.

  • Je klantnummer staat op je rekeningen van Vitens of op de afschrijving van je bank (VNKlantnr00012345678). Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de klantenservice van Vitens.
  • We sturen je gegevens direct door naar de klantenservice van Vitens. Zij koppelen je donatie aan je waterrekening.
  • Je betaalt je donatie op dezelfde manier en van hetzelfde rekeningnummer als je waterrekening.
  • Wil je liever direct aan Water for Life doneren? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt eenmalig, maandelijks of jaarlijks een zelf gekozen bedrag doneren: klik hier.

  • Indien je het formulier hiernaast invult, worden je gegevens verstuurd naar de klantenservice van Vitens, zij zullen je donatie zo snel mogelijk verwerken.
  • Betaling van het aangegeven bedrag vindt plaats conform de huidige betalingsmethode van de waterrekening (automatisch of via acceptgiro) en via hetzelfde rekeningnummer waarmee de betaling van de waterrekening plaatsvindt.

Veelgestelde vragen

  • Waar vind ik het klantnummer van mijn waterbedrijf?
  • Waarom doet een drinkwaterbedrijf aan ontwikkelingshulp?
  • Wat gebeurt er met mijn donatie?

Vraag anderen ook om te doneren via de waterrekening van Vitens