https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x960_fit_center-center_85_none/2012-ethiopia-bogaerts-vei-02-1000px.jpg

Nieuws

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/4-2.jpg

Klantencampagne en bewustwording in Genuk, Indonesië

Naast het realiseren van schoon drinkwater en een toilet voor mensen wereldwijd, organiseren we samen met het lokale waterbedrijf bijeenkomsten en trainingen voor de lokale bevolking om hen te betrekken bij het project en bijvoorbeeld te informeren over de voordelen van een wateraansluiting. Zoals in Genuk in Indonesië.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/IMG_2513-002.jpeg

Feest met alle partners op de eerste twee scholen in Arusha

Op 3 augustus vond er in Arusha een groot evenement plaats: samen met alle lokale betrokken partijen vierden we feest en zijn op de eerste twee scholen de toiletvoorzieningen geopend.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/Filipijnen_beneficiary-3.jpg

Bijna schoon drinkwater aan huis voor Riza op de Filipijnen

Riza Aurelio: “Ik woon in de stad Cagayan de Oro op de Filipijnen samen met mijn man en mijn twee kinderen van 4 jaar en 10 maanden. We gebruiken water uit een gemeenschappelijke kraan, maar omdat heel veel mensen dit water gebruiken is er vaak niet genoeg voor iedereen. Dan gebruiken we regenwater.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/Semarang_Indonesië_beneficiary-4.jpg

Meneer Maskuri uit Genuk, Indonesië wordt klant bij het lokale waterbedrijf

“Ik ben meneer Maskuri, ik ben 68 jaar oud en ik woon in het dorp Ngilir, in Genuk, ten noordoosten van de stad Semarang. Mijn drie kinderen zijn al getrouwd en het huis uit, dus woon ik nu samen met mijn vrouw."