https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x960_fit_center-center_85_none/DSC_0439.JPG

Stichting Water for Life ontvangt het CBF-keurmerk

28 januari 2020

Water for Life heeft tijdens haar Nieuwjaarsbijeenkomst het CBF-keurmerk ontvangen. Harmienke Kloeze (directeur CBF) en Gerjob Lootens (senior auditor CBF) reikten deze Erkenning uit aan Martien den Blanken, voorzitter Water for Life. Met deze Erkenning mag Water for Life zich een Erkend Goed Doel noemen.

Het CBF is een onafhankelijke stichting die toezicht houdt op de inzameling van geld voor goede doelen. Om een keurmerk te krijgen, dient een goed doel te voldoen aan bepaalde voorwaarden. Bij het toekennen van de Erkenning heeft het CBF onder meer uitvoering gecheckt of Water for Life wel onafhankelijk kan opereren, ondanks de verbondenheid met de drinkwaterbedrijven. Die onafhankelijkheid is gewaarborgd.

Gerjob Lootens, senior auditor CBF: “De unieke constructie van onafhankelijk beleid, het delen van kennis en 100% van het gedoneerde geld dat naar het maatschappelijk doel gaat, is een felicitatie en een Erkenning waard!”

Marco Schouten – directeur Water for Life: “Voor Water for Life is deze erkenning met het CBF-keurmerk erg belangrijk. Op deze manier zijn onze donateurs ervan verzekerd dat wij zorgvuldig omgaan met hun geld, hun geld op een transparante wijze wordt besteed en wij met Water for Life bijdragen aan een betere wereld.”

Wil jij Water for Life ook steunen? Kijk dan hier
https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1600x900_fit_center-center_85_none/DSC_0439.JPG