https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x960_fit_center-center_85_none/Schermafbeelding-2023-05-08-om-10.46.30.png

Kinderboek
Waar is mijn water?

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1024xAUTO_crop_center-center_85_none/Schermafbeelding-2023-05-08-om-12.16.32.png

Waar is mijn water?


Illustrator Annemarie Bosgra heeft voor Stichting Water for Life een kinderboek ontwikkeld over de waarde van drinkwater. Met de aanschaf van dit kinderboek steunt u niet alleen de projecten van Water for Life, ook leert u uw kinderen bewust omgaan met drinkwater. Water is niet vanzelfsprekend voor iedereen.

Het is een verhaal over delen, samenwerken, anderen helpen, avontuur en waarderen wat je hebt.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/Schermafbeelding-2023-05-08-om-14.19.49.png

Kinderboek


Water for Life geeft mensen toegang tot drinkwater en sanitaire voorzieningen in landen waar dit niet vanzelfsprekend is. Annemarie Bosgra heeft voor Water for Life een kinderboek ontwikkeld genaamd 'Waar is mijn water?' om kinderen te leren om bewust om te gaan met water.

Toegang hebben tot schoon drinkwater lijkt vanzelfsprekend maar dat is het niet. Ook in Nederland dienen wij bewust en verstandig om te gaan met ons drinkwater. Maar wij hebben het tenminste nog! Ruim 2 miljard mensen wereldwijd hebben geen toegang tot veilig drinkwater. Daar willen wij verandering in brengen, samen met jou!

Het boek is geschreven voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar. De volledige opbrengst van het kinderboek gaat naar de projecten van Water for Life om mensen in arme wijken wereldwijd te voorzien van veilig drinkwater en sanitaire voorzieningen.


https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1024xAUTO_crop_center-center_85_none/Untitled_Artwork-123-kopie-8.jpg

Met trots presenteren wij ons eerste kinderboek ‘Waar is mijn water’. In zijn zoektocht naar water komt Guus alle obstakels tegen waar mensen tegenaan lopen die geen toegang hebben tot schoon drinkwater. Het boek gaat over Guus. Zijn rivier staat droog en hij moet drinkwater halen. Samen met Mees begint hij zijn zoektocht naar water. Hij ontmoet anderen die het watergebruik niet zo nauw nemen, en zoekt naar mogelijkheden om zijn eigen waterbron te vullen.

De volledige opbrengst gaat naar Water for Life.

Bedankt voor je steun en veel leesplezier!

€ 14,99 (incl. 9% BTW)

Gratis verzendkosten

Meer dan 10 boeken bestellen? Dat kan! Stuur ons een mailtje via waarismijnwater@vei.nl

De boeken (A4 formaat) worden in juni verstuurd.


Met trots presenteren wij het eerste kinderboek ‘Waar is mijn water’ van Annemarie Bosgra. In zijn zoektocht naar water komt Guus de giraffe alle obstakels tegen waar mensen tegenaan lopen die geen toegang hebben tot schoon drinkwater. Het boek gaat over Guus. Zijn rivier staat droog en hij moet drinkwater halen. Samen met Mees begint hij zijn zoektocht naar water. Hij ontmoet anderen die het watergebruik niet zo nauw nemen, en zoekt naar mogelijkheden om zijn eigen waterbron te vullen.

De volledige opbrengst gaat naar Water for Life.

Bedankt voor je steun en veel leesplezier!

€ 14,99 (incl. 9% BTW)

Gratis verzendkosten

Meer dan 10 boeken bestellen? Dat kan! Stuur ons een mailtje via waarismijnwater@vei.nl

De boeken (A4 formaat) worden in juni verstuurd.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/Annemarie_Bosgra_2.jpg
https://www.waterforlife.nl/files/visuals/Annemarie_Bosgra_3.jpg