https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x960_fit_center-center_85_none/Banner-website.jpg

Kerstvreugde stroomt over, dankzij jou!

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1024xAUTO_crop_center-center_85_none/Kerst-2023-posts6.jpg

Geef jij deze kerst kraanwater cadeau?

Water uit de kraan lijkt vanzelfsprekend maar is het niet. Steeds vaker kunnen we spreken van waterschaarste door onder meer klimaatverandering en een groeiende bevolking. Maar wij hebben het tenminste nog! Voor 2 miljard mensen is dat niet het geval. Zij hebben geen verzekerde toekomst met toegang tot veilig drinkwater. Zij moeten soms wel 3 uur lopen om überhaupt aan water te komen.

Lees hier meer over de impact die jij maakt met jouw bijdrage.

Geef jij daarom deze kerst kraanwater cadeau?

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x1920_fit_center-center_85_none/Impact-maken.jpg

Jij maakt impact

voor mensen zoals Neguse Bekele, Jemila Ali en Zenebech Nuguse.

Met jouw bijdrage deze kerst kunnen wij mensen aansluiten op een nieuw waternetwerk. Mensen leren hierdoor omgaan met geld, onderhouden hun hygiëne, en kinderen hoeven niet langer school te missen.

Neguse Bekele vertelt dat het voorheen meer dan een uur duurde om water te halen. Dankzij het Water for Life project kunnen zijn kinderen meer tijd vrij maken om te studeren en wordt hun hygiëne goed onderhouden. Zo vertelt Jemila Ali dat zij een gehandicapt kindje heeft. Jemila leeft van de hulp die ze ontvangt van andere mensen. Zij heeft veel aan dit project gehad.

“Mijn dochter haalde drie keer per dag water op haar rug.” Vertelt Zenebech Nuguse. “Nu kunnen wij dicht bij huis water halen wanneer wij willen en is het zeer goedkoop. Ik dank de Stichting Water for Life en degenen die dit project hebben opgezet.”

Stichting Water for Life werkt samen met drinkwaterbedrijven en geeft mensen in arme wijken wereldwijd toegang tot drinkwater en een toilet. Help mee en geef deze kerst kraanwater cadeau!Kerstvreugde in elke druppel

Stichting Water for Life werkt samen met drinkwaterbedrijven en geeft mensen in arme wijken wereldwijd toegang tot drinkwater en een toilet. Help mee en geef deze kerst kraanwater cadeau!

  • Met €18,- (5 cent per dag o.b.v. een jaar) geef jij één persoon toegang tot drinkwater en een toilet.
  • Dankzij een slimme samenwerking met waterbedrijven gaat je donatie voor 100% naar de projecten.
  • Je gegevens worden verwerkt volgens de AVG.
  • Stichting Water for Life heeft de ANBI-status en het CBF keurmerk.
  • Klant van Vitens of Evides Waterbedrijf? Doneer via je waterrekening!

Steun ons en doneer

E-mailadres gebruiken we om uw donatie te bevestigen of als er iets mis is gegaan met de betaling.

Jouw gegevens

  • Met €18,- (5 cent per dag o.b.v. een jaar) geef jij één persoon toegang tot drinkwater en een toilet.
  • Dankzij een slimme samenwerking met waterbedrijven gaat je donatie voor 100% naar de projecten.
  • Je gegevens worden verwerkt volgens de AVG.
  • Stichting Water for Life heeft de ANBI-status en het CBF keurmerk.
  • Klant van Vitens of Evides Waterbedrijf? Doneer via je waterrekening!
https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1024xAUTO_crop_center-center_85_none/Bu-Yani-Collage.jpg

Hi, Ik ben Bu Yani

Bu Yani woont in Semarang City, Indonesië, met haar man, 6 kinderen en een grootmoeder van 84 jaar oud in zeer slechte staat van het huis. Het huis van Bu Yani ligt in een heuvelachtig gebied en is omgeven door een begraafplaats. Bu Yani vertelt dat haar familie moeite heeft om toegang te krijgen tot schoon water voor dagelijks gebruik. Haar familie heeft toegang tot water uit een dure privébron omdat er geen alternatieve oplossing bestaat. Water uit de put is extreem beperkt. Dit water gebruikt ze niet om te drinken. Omdat ze niet zeker is van de kwaliteit. Bu Yani koopt 4 grote waterflessen per maand waar ze met haar gezin van drinkt. Ze hoopt op continu water van het plaatselijke waterbedrijf, zodat de levensomstandigheden van haar gezin kunnen worden verbeterd en ze haar wateruitgaven kan minimaliseren. Bu Yani is zeer bereid om aan te sluiten op het netwerk van het lokale waterbedrijf. Water for Life werkt samen met het lokale waterbedrijf (PDAM) aan een oplossing. Dit wordt mogelijk gemaakt door jouw steun deze kerst!

Meer lezen over de stappen die Water for Life zet voor Bu Yani en haar familie?

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x1920_fit_center-center_85_none/Kerst-Guus.jpg

Een dubbel kerstgeschenk

Ben je op zoek naar een mooi en waardevol kerstgeschenk? Dan stel ik je graag voor aan Guus en Mees! Annemarie Bosgra heeft voor Water for Life een kinderboek ontwikkeld, en dit zijn de hoofdpersonages. Het boek gaat over Guus, zijn water is op. Hij moet water halen ver in de bergen. Onderweg komt hij allerlei dieren tegen die het watergebruik niet zo nauw nemen. Het is een verhaal over delen, anderen helpen, en waarderen wat je hebt. Niet alleen ondersteun je de bewustwording bij kinderen over de kwaliteit van ons water. Ook steun je de Stichting Water for Life. De gehele opbrengst komt ten goede aan de projecten.

Bestel hier jouw kerstcadeau!

Weet je nog... Deze mensen hebben wij
voorzien van water, dankzij jou!

Deel de kerstvreugde! Vraag je familie en vrienden deze kerst kraanwater cadeau te geven.