Onze projecten in Tanzania

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/Arusha4.jpg

Arusha, Tanzania

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/Mwanza2.jpg

Mwanza, Tanzania

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/IMG_4881.jpeg

Arusha, Tanzania

Nieuws uit Tanzania

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/dreamclean-team.jpg

Even voorstellen: het Dream Clean Training Team!

Onder leiding van medewerkers van het lokale waterbedrijf, leerden kinderen op school in Arusha op een leuke manier over het belang van hygiëne en schoonmaken op hun school. Dit gebeurde met veel lol, zingen, handje klappen, training en planning. Een geslaagde dag dankzij het Dream Clean Training Team!

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/IMG-2288.jpg

de eerste 6 scholen bijna klaar!

Niet naar het toilet kunnen op school…Voor de kinderen van de Uhuru Primary School, in het centrum van Arusha, Tanzania, is dat heel normaal. Er waren op hun school toiletblokken aanwezig, maar die waren door instortingsgevaar al jaren buiten gebruik. Inmiddels zijn ze door leerlingen, ouders en docenten afgebroken omdat ze te gevaarlijk waren om te gebruiken.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/IMG_2513-002.jpeg

Feest met alle partners op de eerste twee scholen in Arusha

Op 3 augustus vond er in Arusha een groot evenement plaats: samen met alle lokale betrokken partijen vierden we feest en zijn op de eerste twee scholen de toiletvoorzieningen geopend.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x1920_fit_center-center_85_none/Foto-Arusha.jpg

Onze samenwerking

Sinds 2017 werken wij samen met de waterbedrijven in Arusha en Mwanza. Samen met deze waterbedrijven zorgen wij ervoor dat ook mensen in arme wijken toegang krijgen tot drinkwater. Daarnaast werken wij met de gemeente Arusha en de Rotary samen om water en sanitaire voorzieningen te realiseren op twintig publieke scholen.

Tanzania ligt in Oost-Afrika en is 22,5 keer zo groot als Nederland. Er wonen 58 miljoen mensen en de hoofdstad is Dodoma.

https://www.waterforlife.nl/files/logos/AUWSA.jpg
https://www.waterforlife.nl/files/logos/logo-MWAUWASA.png