Onze projecten op de Filipijnen

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/bawayan.jpeg

Bawayan, Fillipijnen

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/Cebu-4.jpg

Cebu, Filipijnen

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/Cagayan-de-Oro1.jpg

Nieuws uit de Filipijnen

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/Filipijnen_beneficiary-3.jpg

Bijna schoon drinkwater aan huis voor Riza op de Filipijnen

Riza Aurelio: “Ik woon in de stad Cagayan de Oro op de Filipijnen samen met mijn man en mijn twee kinderen van 4 jaar en 10 maanden. We gebruiken water uit een gemeenschappelijke kraan, maar omdat heel veel mensen dit water gebruiken is er vaak niet genoeg voor iedereen. Dan gebruiken we regenwater.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/IMG_9781-002.JPG

Drinkwater op 2 scholen in Cagayan de Oro, Filipijnen

Op twee scholen in Cagayan de Oro op de Filipijnen zijn we bezig met het aanleggen van waterleidingen en het bouwen van tappunten in de klaslokalen zodat 6.800 studenten en medewerkers van de scholen een veilige en betrouwbare watervoorziening krijgen.

https://www.waterforlife.nl/files/visuals/_1920x1920_fit_center-center_85_none/IMG_2665.jpg

Onze samenwerking

Wij werken sinds 2010 op de Fillipijnen met verschillende gemeentelijke waterbedrijven om ervoor te zorgen dat ook de arme mensen toegang krijgen tot betrouwbaar drinkwater. Dankzij onze projecten hebben we al meer dan 7.169 mensen op de Filipijnen bereikt.

De Filipijnen bestaan uit 7641 eilanden en is zeven keer zo groot als Nederland. In totaal wonen er 101 miljoen mensen. Het ligt vlak rond de evenaar, en is gevoelig voor tyfoons en aardbevingen. Op de Filipijnen is de tegenstelling tussen arm en rijk groot. Het grootste gedeelte van de bevolking is arm en leeft onder het bestaansminimum.


https://www.waterforlife.nl/files/logos/bawad.png
https://www.waterforlife.nl/files/logos/download.jpg